Tuoreimmat kommentit

Cucconen

Hei. Tunkkamiseksi meni. Pitkää pätkää, missä kenelläkään ei ole pyörällä mitään asiaa. Suosittelen että tämä reitti edetään suosiolla ilman pyörää. Eli vaellusreitti.
janne84

Hieno reitti kaikin puolin. Paitsi Se kivikko ja juurakko jumppa meinas mennä tunteisii ja pahasti, ei oikein omat taidot riittäny ajamisee kivikossa joten osittain meni tunkkaamiseksi😂 50km kun itellä oli jo pohilla niin ei meinannu enää naurattaa. No lenkin sain kuitenki ajettu ja siitä sitte takasin kotia kohti, matkaa sen 50km että lenkille tuli pituutta sellaset 134km
Mika_Koskela

Facebook-ryhmä, jossa tietoa reiteistä: https://www.facebook.com/groups/529671515224968 Kartta-aineistot ladattavissa PDF-muodossa: bit.ly/3M59Lbu
Antro

Reitti suljettu. 2021 paula myrsky kaatoi niin paljon puustoa, että reitti ei ole saavutettavissa
okahkonen

Tämä lienee virheellisesti merkitty Maantie-reitiksi?
Samppa_330

Määkijä-Tervajärvi välillä reitti menee osittain pyöräilyllä kiellettyä polkua !! https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/repovesifin.pdf
EdiT

Mahtaako reitti olla missä kunnossa talvella ?
Janne_n

Kelkalla lanattu polku, osin suolla osin metsässä. Hyvä paikka käydä kokeilemassa talvipyöräilyä, vaikka lyhyt polku onkin. Lähtö Eerontieltä Pihlajavedeltä, tiellä pieni levike mihin voi jättää auton tai sitten pysäkille tien risteykseen.
Reino Leino

Käytiin rämpimässä 29.11.2021. Tämä reitti ei ole ajettavissa. Eikä varmaan ole koskaan ollutkaan. Jälki kulkee mm. mökin pihan läpi noin 15km:n kohdalla. Muutama kilometri on umpeen kasvanutta risukkoa ja onpa jälkeä klikkailtu myös suon poikki. Reitti kulkee kuitenkin suurimmaksi osaksi hiekkateitä pitkin, vaikka alueella olisi paljon hyviä ja hienoja polkuja. Tälle alueelle kannattaa kuitenkin lähteä polkemaan unohtaen tämän reitin seuraamisen. Hienoa vaihtelevaa maisemaa ja upeita kallioita. Toivottavasti tänne saadaan joskus kunnollinen vastaavan pituinen jälki.
NVN

Hieno reitti, teknisesti helppo, ainoastaan loppupuolella yksi kivipuutarha. Kivat maisemat vaikka toki jossain määrin yksitoikkoiset. Pitkä pump track -polun pätkä keskellä metsää erikoinen yllätys. :D
NVN

Tää oli kiva (pikku Teerijärven lenkkiä ei menty kun marraskuussa ei riittänyt valo). Mutta Huppiontien ylityksen jälkeen reitti näytti menevän maatalon pihan läpi jossa oli vielä koirakin irti, siitä sitten käännyimme takaisin. ja teitä pitkin pohjoiseen.
Kari100

Suurin osa reitistä tosi mukavaa. Lokakuun lopulla aloittelevalle ja puolijousitetulle pyöräilijälle suo ja sen jälkeen muutama kivikkopolku oli aika haastavaa mutta selvittiin.
Juuhaug

Reitti oli heikossa kunnossa pari sataa metriä ennen Huhkakoukkua. Järkyttävää rämpimistä hakkuuaukean ja taimikon läpi.
juha_e

En suosittele, jos haluaa ajaa laadukkaan maastolenkin. Polku on parista kohtaa katki työmaiden takia, ja lisäksi yksi metsäpätkä on kokonaan paskottu metsäkoneen toimesta. Muutenkin siirtymää on huomattavan paljon.
tiltti

Liesjärven luonnonpuistossa on nykyään merkitty selvemmin maastopyöräilyyn soveltuvat alueet. Tarkoitus ei ole sanella sääntöjä, kaikki luonto on mielestäni maastopyöräilyyn sopivaa ja sinne mahtuu hyvin jalankulkijoiden kanssa kun molempien asenne on kohdillaan, mutta mikäli haluaa välttyä yllätyksiltä, tätä reittiä kannattaa verrata alueen kartan maastopyöräpolkuihin, jotka ovat osittain päällekkäisiä.