Tuoreimmat kommentit

Reino Leino

Käytiin rämpimässä 29.11.2021. Tämä reitti ei ole ajettavissa. Eikä varmaan ole koskaan ollutkaan. Jälki kulkee mm. mökin pihan läpi noin 15km:n kohdalla. Muutama kilometri on umpeen kasvanutta risukkoa ja onpa jälkeä klikkailtu myös suon poikki. Reitti kulkee kuitenkin suurimmaksi osaksi hiekkateitä pitkin, vaikka alueella olisi paljon hyviä ja hienoja polkuja. Tälle alueelle kannattaa kuitenkin lähteä polkemaan unohtaen tämän reitin seuraamisen. Hienoa vaihtelevaa maisemaa ja upeita kallioita. Toivottavasti tänne saadaan joskus kunnollinen vastaavan pituinen jälki.
NVN

Hieno reitti, teknisesti helppo, ainoastaan loppupuolella yksi kivipuutarha. Kivat maisemat vaikka toki jossain määrin yksitoikkoiset. Pitkä pump track -polun pätkä keskellä metsää erikoinen yllätys. :D
NVN

Tää oli kiva (pikku Teerijärven lenkkiä ei menty kun marraskuussa ei riittänyt valo). Mutta Huppiontien ylityksen jälkeen reitti näytti menevän maatalon pihan läpi jossa oli vielä koirakin irti, siitä sitten käännyimme takaisin. ja teitä pitkin pohjoiseen.
Kari100

Suurin osa reitistä tosi mukavaa. Lokakuun lopulla aloittelevalle ja puolijousitetulle pyöräilijälle suo ja sen jälkeen muutama kivikkopolku oli aika haastavaa mutta selvittiin.
Juuhaug

Reitti oli heikossa kunnossa pari sataa metriä ennen Huhkakoukkua. Järkyttävää rämpimistä hakkuuaukean ja taimikon läpi.
juha_e

En suosittele, jos haluaa ajaa laadukkaan maastolenkin. Polku on parista kohtaa katki työmaiden takia, ja lisäksi yksi metsäpätkä on kokonaan paskottu metsäkoneen toimesta. Muutenkin siirtymää on huomattavan paljon.
tiltti

Liesjärven luonnonpuistossa on nykyään merkitty selvemmin maastopyöräilyyn soveltuvat alueet. Tarkoitus ei ole sanella sääntöjä, kaikki luonto on mielestäni maastopyöräilyyn sopivaa ja sinne mahtuu hyvin jalankulkijoiden kanssa kun molempien asenne on kohdillaan, mutta mikäli haluaa välttyä yllätyksiltä, tätä reittiä kannattaa verrata alueen kartan maastopyöräpolkuihin, jotka ovat osittain päällekkäisiä.
Dikkihiiri

Onko millaista maastoa ja onko helppokulkuinen aloittelijalle?
Miika1981

Tämä oli hyvä reitti, tosin aika velliä välillä nuo raktoriurat nyt, mut sit ku ne kuivuu niin saattaa päästä ajamalla koko reitin 🙂
Mza

Olipa harmillinen reitti. Jättää suurimman osan hyvistä poluista ajamatta ja menee hiekkatiellä. Sitten välillä ollaan ihan teknisessäkin kivikossa. Ei sovi oikein kenellekään, osa paikoista aloittelijoille liian vaikeita ja loput harrastajalle ihan liian tylsää sorapätkää.
Jokirotta

Muutama hyvä tekninen polku. Oiskohan ollu 80% tietä josta suurinosa sora tietäpitkin. Ihan hieno maisema reitti.
Jokirotta

Olipa mahtava tekninen reitti. Sattui loppukesän märät ilmat kun kävin mutkan tuolla ja oli melko liukkaat maakalliot, juuret ja kivet. Parhaimpia teknisiä reittejä mitä on tullu ajeltua tähän menessä.
Jokirotta

Tämä on 95% metsätietä ja 5% polkuja.
Saija K

Jos haluaa vältää kuravellissä tarpomisen, niin kannattaa ajaa Varikontietä Haapavehmaantielle saakka. Metsäkone oli tehnyt sen verran järeetä vesiuomaa polun tilalle metsäosuudella, että sieltä ei kuivin jaloin selviä.
Saija K

Noin 5 km kohdilla kannattaa jatkaa Varikontietä Haapavehmaantielle saakka. Metsä osuudella polku tallaantunut metsäkoneen jälkiin ja syvissä urissa liejua ja vettä.
HannaKoo

Huttukujalla oli läpikulku kiellot. Onko reitistä sovittu sen pätkän talouksien kanssa?
Joukojuhani

Tämä ympärysreitti on moninpaikoin muuttunut nyt kun ajoin sen -21. Varsinki golfklubin alue on syytä jättää rauhaan.