MTB Ruukinranta Laajalahti Mankkaa Smedsinmetsä Koivuhovi Kasavuori Kauniainen Viherkallio Karakallio Leppävaara

MTB Pituus 32,1 km; nousua 458 m; paikkakunnat: Espoo, Kauniainen

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Espoo, Kauniainen
Pituus
32,1 km
Nousua
458 m
Käyttäjältä
JukkaR
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

MTB hienoja kalliopolkuja useissa paikoissa ja upeat maisemat Kasavuorelta reitillä; Ruukinranta-Laajalahti-Mankkaa-Smedsinmetsä-Koivuhovi-Kasavuori-Kauniainen-Viherkallio-Karakallio-Leppävaara. Laajalahden osuudella maininnanarvoista kallioiden lisäksi runsaat linnoitustyöt juoksuhautoineen.

Siellä täällä reitin varrella on kohtalaisia nousuja, varsinkin Kasavuorella. Tarkemmat mäkikohdat löydät korkeusprofiilia seuraamalla.

Kommentit

Potti5
Oli ihan mukava reitti ajella. Paikoitellen vähän haastavampia kivikoita tuli vastaan, mutta niistäkin selvittiin. Lähdin reitille suurpellosta koulun parkkipaikalta. Heti alussa (smedsinmetsä) oli pätkä tietyömaata jonka läpi kyllä pääsi viikonloppuna, mutta työaikoina voi olla että joutuu etsimään kiertoreittiä. Myös leppävaaranpuistossa joutui vähän etsimään uutta polkua, kun oli kaivettu tietä auki.
MikuF
Vedin reitin 6.6.20. Mielenkiintoinen ja hyvä vajaan 3 h lenkiksi. Kolmenlaista settiä: 1) hiekka/asfalttisiirtymiä, 2) mukavia, kohtuuteknisiä juurakko- ja kalliopolkuja; 3) Kasavuoressa 2-3 enduropätkää, joissa ainakin tällaiselle teknisesti keskitason kuskille nousi seinä vastaan (mutta onneksi ei pitkiä pätkiä). Nyt oli kuivaa, arvelen, että on vähemmän kiva ajettava sateella (riippuen tietysti siitä, mistä kukin tykkää).

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan