Sääksjärven kierto

MTB Pituus 15,6 km; nousua 147 m; paikkakunnat: Hyvinkää, Nurmijärvi, Vihti
Tämän reitin lähellä on rajoitettuja alueita, joissa pyöräily voi olla kiellettyä. Tarkemmat tiedot

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hyvinkää, Nurmijärvi, Vihti
Pituus
15,6 km
Nousua
147 m
Käyttäjältä
Ate
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Sääksjärven kierto, lähtö Märkiön grilliltä. Hyvää polkua, todella vähän siirtymäreittiä, upea maisemat

Kommentit

Ate
Alkaa olemaan jo ajettavassa kunnossa. Vähän tamppaantunutta lunta/jäätä josta pystyy kyllä ajamaan yli. Ja eiköhän nuo loputkin pian sula pois. Pari mutakohtaa, jotka tekee reitistä vaan siistimpää!
larro
Kävin tänään lasten (6 ja 8) kanssa ajamassa reitin. Oli mahtava! Kivoja helppoja polkuja, jotka eivät kuitenkaan ole tylsiä - korkeuseroja ja katseltavaa riittää. Bonuksena useampi kiva uimaranta matkan varrella. Ruokailut ja pidempi tauko Sääksjärven uimarannalla jonka kahvilasta saa myös ruokaa. Aktiivinen ajoaika noin kolme tuntia, uintien ja syömisten kanssa koko päivän retki. Kiitos lataajalle!
Jone611
Ajettu 10.12. Alun noin 1,5km siirtymä vähän tylsä, muuten hauskoja polkuja. Helppoa ja nopeaa ajettavaa. Vuodenaikaan ja vallitseviin sääolosuhteisiin nähden reitti oli hyvässä kunnossa, parissa paikassa tulvi ja paikoin polut olivat jäässä, hyvä reitti.
Handri
Olipa mukava retti. Kannatti tulla ajamaan vähän kauempaakin. Reitin lisäksi alueelta löytyy hyviä ulkoilureittejä palauttavaan ajoon. Märkiön grillistä sai lenkin jälkeen tankattua kotiruokaa. Kiitokset jäljen tallettajalle.

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan