Kiikunkierros

MTB Pituus 28,6 km; nousua 306 m; paikkakunnat: Hollola, Lahti

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hollola, Lahti
Pituus
28,6 km
Nousua
306 m
Käyttäjältä
Nikoko
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Lähtö Hollolasta Salpakankaalta. n.17km kohdalla ollaan lähellä Kiikunlähdettä joka ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Lähteelle joudut poikkeamaan reitiltä kohti pohjoista. Teknisesti vaihteleva reitti. Löytyy metsäautotietä ja haastavaa kivikkoa. Ei ehkä ihan aloittelijoille.

Kommentit

ex0h
Reitti oli hauska, viimeinen 10km tuli jätettyä väliin hälvälän ammuntakisojen takia ja vedet loppui kesken. Alku oli helppoa, mutta kivaa ja hyvää maastoa, sitten kirkontieltä kukonkoivulle päin alkoi haasteita ja ajelua kaadettujen tukkien yli josta eteepäin sopivaa mutta kivaa heinikkoaluetta. Kukonkoivun takana olikin mahtavat reitit jossa tulee varmasti käytyä uudestaan ajelemassa. Kukonkoivun jälkeen alkoi kivikkoa tulemaan joten meni hetkellisesti talutushommiksi ja maasto vaikeutui sen jälkeen. Ehkä vähän harhauduin kun menin suon yli, mutta jäljistäpäätellen siitä oli ajettu ennenkin, onneksi oli kuivaa. Anyway hauska reitti ja tulee varmaan mentyä joskus uudestaan koko reitti isomman vesipullon kanssa.
raichuwood
Alun Vähä-Tiilijärven ja Työtjärven maisemat oli hienoja varsinkin tämän päiväisessä aurinkoisessa syyssäässä. Maasto ensimmäiset 10k melko helppoa polkua ja tiesiirtymää. Tämän jälkeen alkoi arviolta 10k mukavaa kivikkoista polkuajoa. Lopun kelkkaurista vaati jalkojen kestävyyttä ja hiekkalenkkipolut taas erittäin yksitoikkoiselta alun fiilikset huomioiden.

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan