7-Järven lenkki mtb

MTB Pituus 35,9 km; nousua 300 m; paikkakunnat: Pyhäranta, Rauma

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Pyhäranta, Rauma
Pituus
35,9 km
Nousua
300 m
Käyttäjältä
Bulkkaaja
Lisätty
Muokattu

Kuvaus

Rauman eteläpuolella Vermuntilan ja Vasaraisten maastossa kulkevaa 7-järven pyöräily/vaellusreittiä noudattava legendaarinen kierros. Paikoin merkattu maastoon hyvin.

Pääosin helpohkoa polkua ja hiekkatietä mutta myös haastavia kohtia runsaasti. Vauhdikasta avokalliota, juurta, upottavia paikkoja, vähän kaikkea ja ainakin 7 järveä sekä muinaishautoja. Evästä kannattaa ottaa mukaan, Noitajärvellä on krillikatos, matkalla myös pari laavua. Hieman ennen puolimatkassa olevaa Noitajärveä on puomi estämässä autoliikenteen.

Reitin vaikein osuus alun lyhyen tekniikka osuuden lisäksi on reitin viimeiset n 8 kilometria Vasaraisten koululta Levonkallion kautta Monnaan kulkeva osuus. Paikoin hyvin tekninen avokallio-baana on erittäin hieno mutta myös mahdollista kiertää asfalttitien kautta jos kierros on ollut raskas.

Lähtö: Monnan hautausmaan P-paikka Kodisjoentie 299

Jälki -By Cocco

Kommentit

Ratsumies
Tuli ajettua pääosin jäljen mukaan. Reitin opasteet alkavat olla huonossa kunnossa ja osin mennään vaan kännykän kartan mukaan ja kun ei vielä tankotelinettä niin matka vähän hidastuu. Polut osin aika huonosti näkyvissä ja pätkä mennään yksityisalueen läpi, puomi kiertäen
jarnof
18.7.2018 ajoin tämän ja paikoittain aika umpeen kasvanut, että en ainakaan shortseilla ajoa suosittele.

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan