Lieto kk - Nautelankoski

MTB Pituus 10,2 km; nousua 135 m; paikkakunnat: Lieto

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Lieto
Pituus
10,2 km
Nousua
135 m
Käyttäjältä
mmh
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Luontopolku Liedon keskustasta Nautelankoskelle, joka sijaitsee Liedon aseman lähellä. Luontopolun kartan saa myös Liedon kunnan infopisteestä. Kirkon lähellä oleva Keisvuoren ylitys polkua pitkin ei varsinaisesti taida kuulua luontopolkuun, mutta on ajamisen ja tutustumisen arvoinen. Reitille on myös opastetaulut Teijulassa Liedon Kunnan varikolla ja Nautelankoskella pururadan lähellä.

Reitillä on soratietä, hieman asvalttia, juurakoita, kivikoita, kalliota, metsäpolkua ja infotauluja luonnon kohteista sekä muutamia hieman hankalia ojien ylityksiä sekä lyhyt pitkospuuosuus. Reitti kulkee aika läheltä erästä maataloa, mutta koska reitti on virallinen luontopolku, ei ongelmia sen käytössä pitäisi olla.

Nautelankoskelle voi ajaa myös hieman eri reittiä; käänny vasemmalle ennen Kuokkamaantien lopussa olevaa maataloa, ja pian sen jälkeen käänny oikeaan metsäpolulle. Tämä vaihtoehtoinen reitti kulkee myöhemmässä vaiheessa hakkuualueen läpi ja on hieman ikävämpi maisemiltaan nykyään. Reitti yhtyy varsinaiseen luontopolkuun ennen pitkospuuosuuksia Liesan majan lähellä.

Teksit: Ghostbike

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan