Ahopää Rock'n'Roll by Saariselkä MTB

MTB Pituus 25,2 km; nousua 473 m; paikkakunnat: Inari, Sodankylä
Tämän reitin lähellä on rajoitettuja alueita, joissa pyöräily voi olla kiellettyä. Tarkemmat tiedot

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Inari, Sodankylä
Pituus
25,2 km
Nousua
473 m
Käyttäjältä
Tiina
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Jos kaipaat reitille kiviä, niin niitä löytyy tältä reitiltä! Reissun aluksi suuntaa Saariselältä kohti Kiilopäätä. Suositeltavia reitin valintoja ovat esimerkiksi Ruijanpolku tai Ahopään ylitys latua pitkin.

Kiilopäältä lähde poroaidan pohjoispuolista merkattua polkua pitkin kohti Rumakurua. Mitä teetkin, niin älä kiertele levennä polkua! Jos ura käy liian haastavaksi, kävele tai käänny takaisin. Muista, itsehän toivoit kiviä, ja tiesit mihin olet ryhtymässä!

Tällä kertaa teknisimmät kohdat ovat nousun ja laskun aikana. Tunturin korkeimmalla kohdalla pääset kruisailemaan smoothia polkua upealla panoramatasanteella. Lasku kohti Rumakurua on mitä hienoin; kivikkoinen, mutkainen ja vauhdikas.

Rumakurusta Saariselälle pääsee jälleen monta reittiä. Jos olet saanut ryttyyttää riittävästi, voit kruisailla sorastettuja latupohjia pitkin takaisin Saariselälle. Jos haluat välttämättä kastella kengät ja ryynätä suossa, voimme suositella Hirvaskurun reittiä. Jos mäkijalkaa on vielä jäljellä, kannattaa käydä huiputtamamassa vielä Iisakkipää.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan