Tour de Virrat MTB edition ver2

MTB Pituus 60,3 km; nousua 765 m; paikkakunnat: Virrat

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Virrat
Pituus
60,3 km
Nousua
765 m
Käyttäjältä
Kal-le
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Reitti on suurimmaksi osaksi sama kuin Tour de Virrat MTB edition (https://jalki.fi/routes/3500-tour-de-virrat). Polkuosuusksia on lisätty ja pari uutta koukkausta on Puttoskylän ja Torppakylän suuntaan.

Suomen virallisen juhannuskaupungin parhaat polut on tässä koottu yhtenäiseksi lenkiksi. Koko kierros sopii hyvin esimerkiksi päiväretkeen tai sen voi helposti ajaa myös pienemmissä osissa. Reitti on suurimmaksi osaksi polkua, mutta välillä mennään pätkiä latupohjalla, soratiellä, rautatiellä ja asfaltillakin.

Reitin varrella on kaksi laavua nuotiopaikkoineen (Pukkivuori ja Kangasjärven itäranta). Pari laavua lisää löytyy muutaman sadan metrin poikkeamalla (Löyttyjärven länsipää, Alaisen Torisevan eteläpää).

Reitin lähtö ja maali ovat Virtain urheilukeskuksen parkkipaikalla Pukkivuoren laskettelurinteen kupeessa. Pysäköintitilaa riittää isommallekin huoltoteltalle tai vaikka karavaanarille yön yli majoittumiseen. Urheilukeskuksesta löytyy pumptrack, skeittiparkki, katukoris, parkour-puisto, 18-väyläinen frisbeegolf, yleisurheilukenttä, padel- ja tenniskentät, beach volley kentät ja ulkokuntosali. Pukkivuoren laskettelurinteeseen valmistuu kesällä 2020 DH-/enduroratoja. Alkulämmittely- ja loppuverryttelymahdollisuudet ovat siis kunnossa!

Virtain sataman uimaranta ja rantaravintola Baarpuuri ovat kivenheiton päässä. Reitin pölyjen huuhtelu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin onnistuu siellä mainiosti.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan