Tallenna GPX
11.1.2020

Käikälä - Linna Golf

Hämeenlinna Mtb 9 km    138 m

Reitin alussa on polkuosuuksien lisäksi tiesiirtymiä. Katuman lavan jälkeen siirrytään Vanajanlinnan tieltä metsäpolulle. LInna golfin kentän alueella hienossa golfkentän maisemassa hiekkapintaista huoltotietä. Takaisin päin lähtiessä alkaa hieman metsätöiden heikentämä hakkuuaukko pätkä. Tämän voi välttää palaamalla takasin samaa jälkeä golfkentän läpi. Paluumatka seuraa pääosin samaa polkua kuin tullessa. Vanajanlinnan kohdalla pieni poikkeama tulomatkaan verrattuna. Polku on aika vähän ajettu, mutta ainakin fatbikella hyvin ajettava.

Reitti pääosin helppoa ajettavaa. Ainut kivikkoalamäki ja juurakko on reitin alkupäässä Koskelotien ja Ahventien välissä.

Paluumatkalla jälki päättyy Vanajanlinnan tielle, josta on tulomatkan reittiä seuraten takaisin lähtöpisteeseen n. 2,5 km.

Tämä reitti on hyvin yhdistettävissä Mantereen linnavuoren reittiin https://jalki.fi/reitit/3098-kaikala-mantereenlinna-katuma-kaikala.

Golf-kentän kääntöpisteeltä jatkuu reitti Harvoilan mäen kautta asuntomessualueen kautta aina Aulangolle saakka. (Tämä reitti ehkä tulossa.)

Pituus 9 km
Nousua 138 m
Paikkakunta Hämeenlinna
Käyttäjältä marylihe
Luotu 11.1.2020
Viimeksi muokattu 11.1.2020
Katselukerrat 51
Latauskerrat 27