Käikälä - Linna Golf

MTB Pituus 9,34 km; nousua 124 m; paikkakunnat: Hämeenlinna

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hämeenlinna
Pituus
9,34 km
Nousua
124 m
Käyttäjältä
marylihe
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Reitin alussa on polkuosuuksien lisäksi tiesiirtymiä. Katuman lavan jälkeen siirrytään Vanajanlinnan tieltä metsäpolulle. LInna golfin kentän alueella hienossa golfkentän maisemassa hiekkapintaista huoltotietä. Takaisin päin lähtiessä alkaa hieman metsätöiden heikentämä hakkuuaukko pätkä. Tämän voi välttää palaamalla takasin samaa jälkeä golfkentän läpi. Paluumatka seuraa pääosin samaa polkua kuin tullessa. Vanajanlinnan kohdalla pieni poikkeama tulomatkaan verrattuna. Polku on aika vähän ajettu, mutta ainakin fatbikella hyvin ajettava.

Reitti pääosin helppoa ajettavaa. Ainut kivikkoalamäki ja juurakko on reitin alkupäässä Koskelotien ja Ahventien välissä.

Paluumatkalla jälki päättyy Vanajanlinnan tielle, josta on tulomatkan reittiä seuraten takaisin lähtöpisteeseen n. 2,5 km.

Tämä reitti on hyvin yhdistettävissä Mantereen linnavuoren reittiin https://jalki.fi/reitit/3098-kaikala-mantereenlinna-katuma-kaikala.

Golf-kentän kääntöpisteeltä jatkuu reitti Harvoilan mäen kautta asuntomessualueen kautta aina Aulangolle saakka. (Tämä reitti ehkä tulossa.)

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan