Green Route Evo13 Edition 2024 Pollin Piha, Taivassalo

MTB Pituus 22,6 km; nousua 180 m; paikkakunnat: Taivassalo, Vehmaa

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Taivassalo, Vehmaa
Pituus
22,6 km
Nousua
180 m
Käyttäjältä
korvakorpela
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Green Route on teknisesti haastava ja monipuolinen maastopyöräilyreitti. Rakennettu alusta alkaen tarkoitusta varten Lahdenperän tilan maille tukikohtana Pollin Piha.
Alkuvuosina 2012-2016 tavoitteena oli järjestää vuosittainen useamman reitin mtb-maratonkilpailu Green Race, mikä hyvin toteutuikin ja huipentui 2016 SM-kilpailuun.
Kilpailutoiminnan loppuessa syntyi yhden reitin Green Route kaikkien käyttöön. Se on vuosien mittaan pidentynyt ja nykyään se kulkee lähes kokonaan maastossa varta vasten tehdyllä reitillä.
Nyt kolmantenatoista vuotena 2024 pituus on puolimaratonin luokkaa ja nousumetrejä noin kolmesataa. Reittiä on helppo seurata ilman karttaakin, kunhan löytää läntisen Karitvuoren lenkin lähdön Lahdenperäntieltä Kummilantien risteyksen vierestä ja itäisen Polliwoodin lähdön mustan saunarakennuksen kulmalta.
Reitti on omatoimisesti käytössä 24/7 ja Pollin Pihan palveluita kannattaa suosia varsinkin aukioloaikoina ja tilaten muina aikoina. Se on parasta tukea talkooreitin olemassaoloon ja säilymiseen.

Pollin Piha | Kahvila, majoitus, kokous-ja juhlatilaa, sauna, kotimuseot ja MTB-reitti Taivassalossa

Green Route Pollin Piha Taivassalo MTB (youtube.com)


Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan