Geopark-reitti Satakunta

Maantie Pituus 177 km; nousua 931 m; paikkakunnat: Honkajoki, Isojoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kauhajoki, Parkano, Pomarkku, Siikainen

Info

Tyyppi
Maantie
Paikkakunta
Honkajoki, Isojoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kauhajoki, Parkano, Pomarkku, Siikainen
Pituus
177 km
Nousua
931 m
Käyttäjältä
Lhgeopark
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Kylä- ja järvimaisemat kertovat pyöräilijöille elävästä maaseudusta idyllisine putiikkeineen ja kahviloineen. Tutustu talonpoikaisrakennuksiin tai Kyrönkankaantien historiaan.

172 km mittainen pyöräretkeilyreitti Pohjois-Satakunnan hiljaisilla kyläteillä, erämaisilla metsätaipaleilla ja järvimaisemissa. Kankaanpään torilta alkava rengasreitti yhdistää alueen palvelut ja nähtävyydet sekä johdattaa seudun kulttuurihistorian ilmiöiden ja tapahtumien äärelle.

Kankaanpään, Siikaisten, Honkajoen, Karvian ja Jämijärven taajamien lisäksi reitin varrelta löytyvät seuraavat Geopark-kohteet: Haapakeidas, Huidankeidas, Lauhanvuoren kansallispuisto, Kauhanevan - Pohjankankaan kansallispuisto, Häädetjärvi ja Hämeenkangas.

Reitin suositeltu kulkusuunta on myötäpäivään. Reitti on rengasreitti ja se kulkee pääasiassa kestopäällystettyjä teitä tai hyväpintaisia sorateitä pitkin. Reitti on opastettu digitaalisesti Outdooractivesta löytyvän GPX-jäljen avulla. 

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan