Espoon keskuspuisto mtb reitti - EKP4.2

MTB Pituus 4,81 km; nousua 57 m; paikkakunnat: Espoo

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Espoo
Pituus
4,81 km
Nousua
57 m
Käyttäjältä
Antero69
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Espoon Keskuspuiston maastopyöräreitti (EKP4.2)
Noin 4 km pitkä vaihtelevassa maastossa kulkeva maastopyöräilyreitti, joka on merkitty maastoon oranssin värisillä kolmioilla. Reitti lähtee Puolarmaarista Akilleen Majan vierestä. Reitti sisältää teknisesti haastavia kohtia ja yllättäviä "droppeja", joten tutustu reittiin rauhallisesti.
Reitin voi ajaa myös lyhyempänä noin 2 km mittaisena helpotettuna versiona. Helpotetun reitin lähtöpiste on noin 200 metrin päässä Akilleen Majalta ulkoiluväylän ja metsäpolun risteyksessä. Helpotetun reitin tunnistaa sinisistä pistemerkinnöistä oranssien kolmioiden alapuolella (oranssi kolmio on pääreitin merkintä). Reitillä ajaminen tapahtuu omalla vastuulla.
Reittiä ylläpidetään maastopyöräilyharrastajien toimesta vapaaehtoisvoimin. Reitti kulkee Espoon kaupungin omistamilla mailla ja reitin ylläpitoon ja merkitsemiseen on kaupungin lupa. Kaupunki tukee harrastustoimintaa antamalla tarvikkeita ja ylläpitokalustoa käyttöön ja korvaamalla ylläpitokuluja. Reitinhoidosta vastaa Uudenmaan Pyöräpolut ry joka kerää jäseniltään vapaaehtoista jäsen- ja/tai polunhoitomaksua.
EKP 4.2 polkuetiketti
-Kierrä reittiä vain myötäpäivään
-Reitti on merkitty oransseilla kolmioilla.
-Reitillä on kaksi ulkoiluväylän ylitystä. Aja väylän yli rauhallisesti ja anna muille kulkijoille esteetön kulku.
-Jalankulku on reitillä sallittu. Kohtaa jalankulkijat turvallisella nopeudella ja valmistaudu tarvittaessa pysähtymään. Takaa tullessasi on kohteliasta hyvissä ajoin ilmoittaa tulostasi esimerkiksi sanomalla ”polkupyörä tulossa!”. Useimmiten saat jalankulkijalta silloin myös tietä ja samalla vältät kulkijan säikäyttämisen. Lain mukaan pyöräilijä on jalankulkijaan nähden väistämisvelvollinen (myös hiihtäjä on jalankulkija).
-Olethan huomaavainen myös seuraavalle kuskille ja siirrä reitille katkenneet isot oksat ja kaatuneet rangat sivuun.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan