Tallenna GPX
14.11.2020

Ojakkala - Nummela - Ojakkala

Mtb 33 km    447 m

Keskitason MTB reitti Vihdin Ojakkalan ja Nummelan maastoissa. Lähtö Hanko-Hyvinkää -tien varrelta Hiekkahentusen ravintolan parkkipaikalta. Jos jätät auton parkkiin pihaan ja ravintola on auki, niin toivottavasti voit käydä ostamassa jotain pientä tukeaksesi paikallista yrittäjää.
Huomiot reitin varrelta:
- Pari lyhyttä tiesiirtymää reitillä
- Reitti menee laskettelukeskuksen läpi, joten talviaikaan kielletty / mahdoton.
- Yksi erittäin vilkasliikenteisen tien ylitys (Porintie). Ole erittäin varovainen ylityksessä!
- Laskettelurinteen jälkeen reitti tuntuu katoavan, mutta menee helposti kuljettavan kallion päällä.
- Nummelassa reitti kulkee pienen matkan latupohjaa erittäin aktiivisen frisbeegolf radan väylien läheisyydessä. Ole tarkkana fribagolfaajien kanssa ja anna ystävällisesti tilaa kohdattaessa.

Pituus 33 km
Nousua 447 m
Paikkakunta
Käyttäjältä Vexix
Luotu 14.11.2020
Viimeksi muokattu 14.11.2020
Katselukerrat 622
Latauskerrat 226

tiltti 23.12.2020 08.35

Näin talvisaikaan oli hauska näky nähdä sekä laskettelijoita lumetetussa rinteessä, että myös golffaajia samaan aikaan pelaamassa :) Kohdan pääsee kiertämään laskeutumalla rinteitä ennen tien tasolle. Ei kannata yrittää lähteä polulle suoraan heti parkkipaikan viereltä, vaikka houkutus on suuri: kyltti kertoo kaiken tarpeellisen. Aja ulos Ski Centerin portista, käänny vasemmalle ja jonkin matkaa rinnettä ylöspäin pääset tien ylittämällä takaisin polulle, joka jatkuu tiehen nähden oikealle. Reitillä on tosiaan muutamakin erilainen tien/väylän ylitys, jossa on hyvä olla tarkkana. Mainio reitti joka tapauksessa ja ajetaan taatusti kesällä uudelleen, kiitos jakamisesta!