Hausjärven neulaspolut II (Tiirismaan Latu)

MTB Pituus 37,2 km; nousua 324 m; paikkakunnat: Hausjärvi, Hyvinkää

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hausjärvi, Hyvinkää
Pituus
37,2 km
Nousua
324 m
Käyttäjältä
cimzy
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Toinen versio "Hausjärven neulaspoluille" (löytyy Hausjärven alta). Uutta polkua siis paikotellen edelliseen versioon nähden. Kumpikin todella kivaa ajettavaa! Lähtöpaikka Kalliontien ja Umpistentien kulmalla HUOM.Tästä tullut yksityisalue,KIELTO pysäköinnille. Hyvä lähtö s-market/kunnantalon edestä Keskustie 2, siirtymää 400m lähtöön.

Pääosin neulaspolkua ja helposti nopeasti ajettavaa, siirtymiä asvaltilla ja metsähiekkateillä, muutama tienylitys. Aivan alussa terävähköä kiveä ja hieman ylämäkeä. Muutama terävämpi nousu matkalla (n.30min kohdalla pisin ja jyrkin hiekkanousu harjulle, voi tunkata). Erkylän päässä voit kohdata hevosia, pysähdy aina hallitusti ja odota ratsastajan ohjeistusta.

Kääntöpaikka Rutikan lammella, jossa hyvä uida (ei nuotiopaikkaa), laituri. Takaisinpäin tullessa eniten kivipolkua, n.200-300m alamäkeen, hyvin ajettavaa pyöreää kiveä. Maisemallisesti kangasmetsää, hakkuuaukeita, harjuja ja laskuja. Huom. Reitti ei ole merkattu maastoon. Vain gpx-jäljellä pysyt reitillä.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan